Aukioloajat

+

A Bloc on avoinna:

ma–la 6–24
su 9–24

Katso liikekohtaiset aukioloajat liikkeiden sivulta.

 

Yhteystiedot

+

A Bloc
Otaniementie 12
02150 Espoo

www.abloc.fi
facebook.com/ABlocOtaniemi
instagram.com/ablocotaniemi

Kauppakeskusjohto:
Jatta Reijonen
0400–754 812
jatta.reijonen@aalto.fi

Anna palautetta: abloc@aalto.fi

Pysäköinti ja pyöräparkit

+

Kauppakeskuksen lounaispuolella Biologinkujalla katutasossa on noin 70 asiakaspysäköintipaikkaa. Kun ajat pysäköintipaikoille Kehä I:lta (Keilaniemen tai Pohjois-Tapiolan suunnalta), käänny Tekniikantielle ja tämän jälkeen Tietotielle. Tietotieltä käänny oikealle kauppakeskuksen taakse juuri ennen Maarintien risteystä. Pysäköinti on ilmainen.

A Blocin molempien pääsisäänkäyntien läheisyydessä on runsaasti rungosta kiinnitettäviä pyörätelineitä. Noin 50 metrin päässä kauppakeskuksesta löytyy myös kaupunkipyöräasema.

Ajo-ohjeet

Palvelut

+

Pullonpalautuspiste ja Otto-automaatti löytyvät 1. kerroksesta. Asiakas-WC:t löytyvät kauppakeskuksen 2. kerroksesta.

 

A Bloc pop-up

+

Kauppakeskuksessa on 12 m² pop-up –tila, jota vuokrataan vaihtuville yrittäjille ja kokeileville konsepteille. Tila sijaitsee pääkulkuväylän varressa Korkeakouluaukion toisen sisäänkäynnin läheisyydessä, Alkon vieressä. Keskeisen sijainnin ja lasiseinien ansiosta tila tarjoaa hyvää näkyvyyttä keskuksessa. Pop-upia vuokrataan aina kahdesta viikosta kahdeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä abloc (at) aalto.fi ja kerromme mielellämme lisää!

Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

+

A Bloc sijaitsee Aalto-yliopiston kampuksella. Kauppakeskuksen ainutlaatuinen sijainti innovaatioyliopiston ytimessä mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön keskuksen kehittämisessä. Jatkossa A Bloc tuleekin kehittämään erilaisia retail-konsepteja ja uudenlaista ajattelua kauppakeskusmaailmassa yhdessä kauppiaiden, opiskelijoiden sekä yliopistoyhteisön kanssa.

Aalto-yliopisto on monialainen yliopisto, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme innovatiivista yhteiskuntaa korkeatasoisen tutkimuksen, opetuksen ja taiteellisen toiminnan keinoin.

Aalto-yliopistossa on kuusi korkeakoulua ja lähes 20 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on 4 000, joista 386 on professoreita. Aalto-yliopistossa voi suorittaa kandidaatin- ja maisterintutkintoja, ja kaikilla opintoaloilla on omat tohtoriohjelmansa.

Aalto-yliopisto syntyi vuonna 2010 Teknillisen korkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun ja Taideteollisen korkeakoulun yhdistyessä. Yliopiston pääkampus sijaitsee Espoon Otaniemessä.