Aukioloajat

+

A Bloc on avoinna:

Ma–pe 5–24
La 5–24
Su 5–24

Katso liikekohtaiset aukioloajat liikkeiden sivulta.

Yhteystiedot

+

A Bloc
Otaniementie 12
02150 Espoo

www.abloc.fi
facebook.com/ABlocOtaniemi
instagram.com/ablocotaniemi

Kauppakeskusjohto:
Susanna Aspia
susanna.aspia@aalto.fi

Vuokraus:
Sini Seppälä
sini.seppala@aalto.fi

Markkinointi:
Maarit Alatalo
maarit.alatalo@aalto.fi

Anna palautetta: abloc@aalto.fi

Löytötavaroita voi kysellä suoraan liikkeistä sekä Väreen (Otaniementie 14) aulasta rakennuksen aukioloaikojen puitteissa.

Pysäköinti ja pyöräparkit

+

Kauppakeskuksen lounaispuolella Biologinkujalla katutasossa on noin 70 asiakaspysäköintipaikkaa, joista osa mahdollistaa sähköauton latauksen. Kun ajat pysäköintipaikoille Kehä I:lta (Keilaniemen tai Pohjois-Tapiolan suunnalta), käänny Tekniikantielle ja tämän jälkeen Tietotielle. Tietotieltä käänny oikealle kauppakeskuksen taakse juuri ennen Maarintien risteystä. Pysäköinti on ilmainen.

A Blocin molempien pääsisäänkäyntien läheisyydessä on runsaasti rungosta kiinnitettäviä pyörätelineitä sekä telineitä sähköpotkulaudoille. Noin 50 metrin päässä kauppakeskuksesta löytyy myös kaupunkipyöräasema.

Kartta A Blocin pysäköintialueelle

Kartta A Blocin pysäköintialueelle

Palvelut ja pohjakuvat

+

A Blocin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat pullonpalautuspiste ja Otto-automaatti.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat asiakas-WC:t sekä Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit.

Postin pakettiautomaatteja sijaitsee paitsi kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, myös Alepa Otaniemessä sekä metron lippuhallissa, ja Postin noutopiste K-Market Otaniemessä. Postin kirjelaatikko sijaitsee keskuksen parkkipaikan puoleisten ovien vieressä.

A Blocin pääovien läheisyydessä Korkeakouluaukiolla sijaitsee pyörien huoltopiste, josta löytyy muun muassa pumppu, työkaluja sekä linkki mobiiliohjeisiin.

Ensimmäinen kerros

A Bloc 2. kerroksen pohjakuva

Toinen kerros

A Bloc pop-up ja promootiot

+

A Blocissa on 12 m² pop-up –tila, jota vuokrataan vaihtuville yrittäjille ja kokeileville konsepteille. Tila sijaitsee pääkulkuväylän varressa Korkeakouluaukion toisen sisäänkäynnin läheisyydessä, Alkon vieressä. Keskeisen sijainnin ja lasiseinien ansiosta tila tarjoaa hyvää näkyvyyttä keskuksessa. Pop-upia vuokrataan aina kahdesta viikosta kahdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Tilan vuokraajalla tulee olla voimassa oleva y-tunnus ja olla liiketoiminnastaan arvonlisäverollinen.

Keskuksen aulassa pääportaiden edustalla on myös promootiopaikka, jota myydään lyhytaikaisille promootioille päiväkohtaisesti. Promootiopaikka tavoittaa keskuksen läpi kulkevat ihmiset tehokkaasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä abloc@aalto.fi ja kerromme mielellämme lisää!

Voit myös kysyä näkyyvydestä kauppakeskuksen näytöillä.

A Blocin pop-up -tila pääkauppakäytävän varrella. Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen.

A Bloc käytävän promootiopaikka

A Blocin promootiopaikka sijaitsee pääaulassa portaiden edustalla. Kuva: Aalto-yliopisto / Tuomas Uusheimo.

Innovaatioyhteistyöalusta

+

Kauppakeskus A Bloc pyrkii tiivistämään yliopistoyhteistyötä Otaniemessä ja luomaan A Blocista dynaamisen pilotointialustan uusien teknologioiden ja innovaatioiden testaukselle. Vuokralaiset ja keskus ovat sitoutuneet yhteistyöhön, jossa kauppiaat luovuttavat tilojaan ja avaavat liiketoimintakonseptejaan uusien innovaatioiden pilotointiin, ja A Bloc etsii Aalto-yliopiston ekosysteemistä projekteja, jotka tuovat kauppiaille lisäarvoa.

Pilottiprojekteja on toteutettu esimerkiksi osallistumalla Euroopan suurimpaan hackathoniin Junctioniin sekä mahdollistamalla täysin autonominen drone-kuljetuspalvelukokeilu yhdessä kauppiaiden ja Aallon yhteisössä toimivan kasvuyrityksen kanssa.

Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) myönsi A Blocille Suomen paras innovaatio -palkinnon 8. lokakuuta 2019.

Onko sinulla kauppakeskusympäristöön sopiva innovaatio? Ota yhteyttä abloc@aalto.fi ja kerromme mielellämme lisää!

Aalto-yliopisto

+

A Bloc sijaitsee Aalto-yliopiston kampuksella. Kauppakeskuksen ainutlaatuinen sijainti yliopiston ytimessä mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön keskuksen kehittämisessä. Jatkossa A Bloc tuleekin kehittämään erilaisia retail-konsepteja ja uudenlaista ajattelua kauppakeskusmaailmassa yhdessä kauppiaiden, opiskelijoiden sekä yliopistoyhteisön kanssa.

Aalto-yliopisto on monialainen yliopisto, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme innovatiivista yhteiskuntaa korkeatasoisen tutkimuksen, opetuksen ja taiteellisen toiminnan keinoin.

Aalto-yliopistossa on kuusi korkeakoulua ja lähes 12 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on 4 000, joista lähes 400 on professoreita. Aalto-yliopistossa voi suorittaa kandidaatin- ja maisterintutkintoja, ja kaikilla opintoaloilla on omat tohtoriohjelmansa.

Aalto-yliopisto syntyi vuonna 2010 Teknillisen korkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun ja Taideteollisen korkeakoulun yhdistyessä. Yliopiston pääkampus sijaitsee Espoon Otaniemessä.