Aukioloajat

+

A Bloc on avoinna:

Ma–pe 5–24
La 5–24
Su 5–24

Katso liikekohtaiset aukioloajat liikkeiden sivulta.

Yhteystiedot

+

A Bloc
Otaniementie 12
02150 Espoo

www.abloc.fi
facebook.com/ABlocOtaniemi
instagram.com/ablocotaniemi

Kauppakeskusjohto:
Ulla Sinisalo
ulla.sinisalo@aalto.fi

Vuokraus:
Sini Seppälä
sini.seppala@aalto.fi

Markkinointi:
Maarit Alatalo
maarit.alatalo@aalto.fi

Anna palautetta: abloc@aalto.fi

Löytötavaroita voi kysellä suoraan liikkeistä sekä Väreen (Otaniementie 14) aulasta rakennuksen aukioloaikojen puitteissa.

Pysäköinti ja pyöräparkit

+

Kauppakeskuksen lounaispuolella Biologinkujalla katutasossa on noin 70 asiakaspysäköintipaikkaa, joista osa mahdollistaa sähköauton latauksen. Kun ajat pysäköintipaikoille Kehä I:lta (Keilaniemen tai Pohjois-Tapiolan suunnalta), käänny Tekniikantielle ja tämän jälkeen Tietotielle. Tietotieltä käänny oikealle kauppakeskuksen taakse juuri ennen Maarintien risteystä. Pysäköinti on ilmainen.

A Blocin molempien pääsisäänkäyntien läheisyydessä on runsaasti rungosta kiinnitettäviä pyörätelineitä sekä telineitä sähköpotkulaudoille. Noin 50 metrin päässä kauppakeskuksesta löytyy myös kaupunkipyöräasema.

Kartta A Blocin pysäköintialueelle

Kartta A Blocin pysäköintialueelle

Palvelut ja pohjakuvat

+

A Blocin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat pullonpalautuspiste ja Otto-automaatti.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat asiakas-WC:t sekä Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit.

Postin pakettiautomaatteja sijaitsee paitsi kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, myös Alepa Otaniemessä sekä metron lippuhallissa, ja Postin noutopiste K-Market Otaniemessä. Postin kirjelaatikko sijaitsee keskuksen parkkipaikan puoleisten ovien vieressä.

A Blocin pääsisäänkäynnin luona sijaitsee sähköpyörien akkujen paloturvallinen latauskaappi sekä TIER-sähköpotkulautojen akkujen latauspiste BowerBox. Pääovien läheisyydessä Korkeakouluaukiolla sijaitsee pyörien huoltopiste, josta löytyy muun muassa pumppu, työkaluja sekä linkki mobiiliohjeisiin.

A Bloc 1. kerroksen pohjakuva

Ensimmäinen kerros

A Bloc 2. kerroksen pohjakuva

Toinen kerros

A Bloc pop-up ja promootiot

+

A Blocissa on 12 m² pop-up –tila, jota vuokrataan vaihtuville yrittäjille ja kokeileville konsepteille. Tila sijaitsee pääkulkuväylän varressa Korkeakouluaukion toisen sisäänkäynnin läheisyydessä, Alkon vieressä. Keskeisen sijainnin ja lasiseinien ansiosta tila tarjoaa hyvää näkyvyyttä keskuksessa. Pop-upia vuokrataan aina kahdesta viikosta kahdeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Keskuksen aulassa pääportaiden edustalla on myös promootiopaikka, jota myydään lyhytaikaisille promootioille päiväkohtaisesti. Promootiopaikka tavoittaa keskuksen läpi kulkevat ihmiset tehokkaasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä abloc@aalto.fi ja kerromme mielellämme lisää!

Voit myös kysyä näkyyvydestä kauppakeskuksen näytöillä.

A Blocin pop-up -tila pääkauppakäytävän varrella. Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen.

A Bloc käytävän promootiopaikka

A Blocin promootiopaikka sijaitsee pääaulassa portaiden edustalla. Kuva: Aalto-yliopisto / Tuomas Uusheimo.

Innovaatioyhteistyöalusta

+

Kauppakeskus A Bloc pyrkii tiivistämään yliopistoyhteistyötä Otaniemessä ja luomaan A Blocista dynaamisen pilotointialustan uusien teknologioiden ja innovaatioiden testaukselle. Vuokralaiset ja keskus ovat sitoutuneet yhteistyöhön, jossa kauppiaat luovuttavat tilojaan ja avaavat liiketoimintakonseptejaan uusien innovaatioiden pilotointiin, ja A Bloc etsii Aalto-yliopiston ekosysteemistä projekteja, jotka tuovat kauppiaille lisäarvoa.

Pilottiprojekteja on toteutettu esimerkiksi osallistumalla Euroopan suurimpaan hackathoniin Junctioniin sekä mahdollistamalla täysin autonominen drone-kuljetuspalvelukokeilu yhdessä kauppiaiden ja Aallon yhteisössä toimivan kasvuyrityksen kanssa.

Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) myönsi A Blocille Suomen paras innovaatio -palkinnon 8. lokakuuta 2019.

Onko sinulla kauppakeskusympäristöön sopiva innovaatio? Ota yhteyttä abloc@aalto.fi ja kerromme mielellämme lisää!

Aalto-yliopisto

+

A Bloc sijaitsee Aalto-yliopiston kampuksella. Kauppakeskuksen ainutlaatuinen sijainti yliopiston ytimessä mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön keskuksen kehittämisessä. Jatkossa A Bloc tuleekin kehittämään erilaisia retail-konsepteja ja uudenlaista ajattelua kauppakeskusmaailmassa yhdessä kauppiaiden, opiskelijoiden sekä yliopistoyhteisön kanssa.

Aalto-yliopisto on monialainen yliopisto, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme innovatiivista yhteiskuntaa korkeatasoisen tutkimuksen, opetuksen ja taiteellisen toiminnan keinoin.

Aalto-yliopistossa on kuusi korkeakoulua ja lähes 12 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on 4 000, joista lähes 400 on professoreita. Aalto-yliopistossa voi suorittaa kandidaatin- ja maisterintutkintoja, ja kaikilla opintoaloilla on omat tohtoriohjelmansa.

Aalto-yliopisto syntyi vuonna 2010 Teknillisen korkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun ja Taideteollisen korkeakoulun yhdistyessä. Yliopiston pääkampus sijaitsee Espoon Otaniemessä.