Spacehub-työskentelytila

Spacehub-työskentelytila löytyy nyt A Blocista

A Bloc x Spacehub tarjoaa yksityisen työtilan tapaamisille tai arjen tueksi, kun etätyö ei onnistu kotona. Työtila sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Pakettipiste-pakettiautomaatin vieressä.

Spacehub on helposti kännykästä varattava tila tapaamisia, neuvotteluja, etätyön tekemistä tai vaikka konferenssipuheluita varten. Tila on viihtyisä ja äänieristetty, lisäksi voit säästää aikaa järjestämällä tapaamiset siellä, missä milloinkin olet; Spacehub -tiloja tuodaan lähikuukausina kauppakeskuksiin ja kahviloihin ympäri pääkaupunkiseutua.

Spacehub-työtilat ovat ammattimaisia tapaamispaikkoja ja työtiloja, joiden puhtaudesta huolehdimme sinua varten. Pöytäpinnat ja ovenkahvat on käsitelty viruksia ja bakteereita tuhoavalla pinnoitteella. Lisäksi Spacehubin tilat siivotaan säännöllisesti ja kaikki tilat desinfioidaan. Tilan ilma vaihtuu kokonaan 90 sekunnissa, ja Spacehub on aina raikas käyttää.

Spacehub on yksityinen tila. Ympäristö on aina siisti, hiljainen ja ammattimainen. Spacehubissa voit osallistua palavereihin ilman häiriöitä tai huolta tietoturvasta. Äänieristyksen ansiosta työrauha on aina taattu.

Spacehub-apin kautta pystyt löytämään, varaamaan ja avaamaan tilan joka sinulle parhaiten sopii, ja varaus hoituu vain kahdella klikkauksella. Maksat vain käytetystä ajasta. Sovelluksen voi ladata Google play storesta tai Apple Storesta.

Tervetuloa mukaan käyttämään ensimmäisenä uuden ajan tapaamis- ja etätyöratkaisuja!

Lue lisää: www.getspacehub.com