Kauppakeskus A Bloc aukeaa Otaniemeen elokuussa

30. elokuuta 2018 Otaniemeen Aalto-yliopiston metroaseman yhteyteen aukeaa kampusalueen uusi sykkivä sydän – kauppakeskus A Bloc.

A Bloc on Aalto-yliopiston kampuksen ja koko Otaniemen luonteva kohtauspaikka ravintoloineen ja kahviloineen. A Blocista löydät myös Clas Ohlsonin, Alkon, Apteekin sekä paljon muita palveluita päivittäisiin tarpeisiin. Esport Aalto -kuntokeskus tarjoaa liikuntamuotoja perinteisestä kuntosalista hot joogaan ja boulderointiin.

A Blocin keskiössä ovat kohtaamiset ja innovatiiviset ratkaisut. Kauppakeskuksen ainutlaatuinen sijainti innovaatioyliopiston ytimessä mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön keskuksen kehittämisessä. Jatkossa A Bloc tuleekin kehittämään erilaisia retail-konsepteja ja uudenlaista ajattelua kauppakeskusmaailmassa yhdessä kauppiaiden, opiskelijoiden sekä yliopistoyhteisön kanssa.

Uusi kauppakeskus on osa suurta rakennushanketta, johon kuuluvat lisäksi syyskuun 2018 alussa avattava Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun päärakennus Väre sekä alkuvuodesta 2019 käyttöön otettava Kauppakorkeakoulun rakennus.

A Bloc sijaitsee aivan Aalto-yliopiston kampuksen keskustassa julkisen liikenteen risteyskohdassa. Aalto-yliopiston metroaseman toinen sisäänkäynti sijoittuu suoraan kauppakeskukseen, ja rakennuksen vierestä kulkevat Otaniemen bussilinjat. Tulevaisuudessa myös Raide-Jokeri tulee kulkemaan kauppakeskuksen ohi.

Tutustu kauppakeskuksen liikkeisiin A Blocin nettisivuilla. Muista seurata A Blocia myös Facebookissa!

Lisää tietoa Väreestä ja Kauppakorkeakoulusta löydät täältä.

Lisätiedot
Jatta Reijonen
jatta.reijonen@aalto.fi
09 439 0060 (vaihde)