A Blocin avajaisia vietetään torstaina 30.8.

A Bloc aukeaa Aalto-yliopiston metroaseman yhteyteen torstaina 30.8. A Bloc on osa uutta, Otaniemen keskuksen muodostavaa korttelia, ja siten koko kampuksen kohtauspaikka ravintoloineen ja kahviloineen. Tervetuloa tutustumaan kauppakeskukseen ja sen toimijoihin kauppakeskuksen virallisiin avajaisiin.

Aika: torstai 30.8. klo 9.00

Paikka: Kauppakeskus A Bloc, Aalto-yliopiston metroasema, Otaniementie 12, Espoo.

Otaniemen ympäristön kaupallinen palvelutarjonta mullistuu kerralla A Blocin päivittäistavarakauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden, sekä muun muassa Clas Ohlsonin, Alkon ja apteekin myötä. Lisäksi kauppakeskuksesta löytyy suuri Esportin kuntokeskus. A Blocin sijainti tiedeyhteisön ytimessä mahdollistaa myös uudenlaisen yhteistyön yliopiston ja kauppakeskuksen toimijoiden välillä.

Avajaiset käynnistyvät klo 9.00 nauhanleikkuulla, kun kauppakeskuksen ovet avataan ensi kertaa yleisölle. Nauhan tulee leikkaamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYY:n puheenjohtaja Noora Vänttinen.

Lisäksi A Blocin toimijat järjestävät omaa avajaisohjelmaa: luvassa on muun muassa esiintyjiä, maistatuksia, kakkukahveja, taikureita sekä paljon muuta.

Avajaisten Facebook-tapahtuma