Miljoonan kävijän raja rikki kauppakeskus A Blocissa

Otaniemen uudessa kauppakeskuksessa A Blocissa on vieraillut vajaassa kahdessa kuukaudessa yli miljoona kävijää. Keskus avattiin 30. elokuuta 2018, ja miljoonan kävijän raja meni rikki perjantaina 26. lokakuuta 2018.

A Blocin toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin elokuisten avajaisten jälkeen. Vilkkainta aikaa kävijöiden suhteen ovat torstaipäivät, jolloin varsinkin lounasaikaan ja myöhäisiltapäivästä keskuksessa kuhisee. Kauppakeskuksen kävijäennätys on toistaiseksi ollut 26 821 kävijää perjantaina 7. syyskuuta, jolloin opiskelijat ja alumnit Polyteknikkojen Raittiusseura PoRan johdolla yrittivät ostaa keskuksessa sijaitsevan Alkon myymälän tyhjäksi. Tempaus keräsi runsaasti osallistujia ja katsojia koko päivän ajaksi.

Omat odotuksemme kävijämääristä ovat ylittyneet ja olemme todella tyytyväisiä siihen, miten A Bloc on lähtenyt elämään! Opiskelijat ja yhteisö ovat ottaneet paikan omakseen, PoRan iskun revanssia odotellessa…”, kommentoi kauppakeskuksen toiminnasta vastaava Jatta Reijonen, Aalto-yliopistokiinteistöt Oy.

Aalto-yliopiston kampuksen keskustassa julkisen liikenteen solmukohdassa sijaitseva A Bloc toimii koko Otaniemen alueen palvelukeskittymänä. Keskuksessa on runsaasti ravintoloita ja kahviloita sekä kauppoja, erikoisliikkeitä ja muita palveluita alueella liikkuvien päivittäisiin tarpeisiin.